Cilesi e larte punimesh

Sherbimet RT Minerals February 6, 2020
RT Minerals projekton dhe instalon Sisteme Fotovoltaike me cilësi të lartë.
Ofrojmë PROJEKTIN

Ne shume vite eksperience pune me kliente dhe kerkesa nga me te ndryshme, kemi mundesine t’ju ofrojme materiale dhe  zgjidhjet me te mira per te prodhuar Energji te Paster dhe pa kosto ne sherbim te biznesit apo familjes tuaj.  Bashkepunojme me partnere qe jane leader ne kete fushe  SERAPHIM, SOLPLANET, RENAMA dhe BASOGLU.

Punime te certifikuara
Realizojme Montimin

Te gjithe specialistet e RT Minerals, jane te certifikuar nga kompanite prodhuese. Ata pervec sigurise dhe cilesise ne pune jane pjese e garancise qe ofrohet per cilesi te larte sipas skedes teknike te produktit.

Instalim impianti fotovoltaik
Kombinimi i materialeve ne nje radhe dhe kohe precize

Zbatimi i ketyre sistemeve mund te realizohet me sukses dhe garanci vetem nga specialiste te certifikuar.

Garancia rrjedh nga zbatimi i perpikte i skedes teknike te produktit.
RT Minerals garanton rezultatin sepse disponon materialet dhe njohurite e duhura.

RT Minerals merr persiper edhe konfigurimin e impiantit per realizimin me sukses te gjithe projektit deri ne dorezim.

Klienti në qendër

Ne vendosim në qendër të vëmendjes klientin. Ne besojmë tek buzeqeshja e tij. Ajo është shenja e miratimit të një pune të bërë mirë.

Punojmë me dëshirë

E bëjmë një punë sikur të ishte për vete. Asnjë neglizhencë, asnjë pasaktësi, asnjë vonesë nuk tolerohet.

Punojmë dhe përshtasim

Kjo do te thote qe ne aplikojme skeden teknike ne menyre fleksibel ne pershtatje te plote me kërkesat e klientit, të terrenit apo të kohës.

Ne besojmë në buzëqeshjen e klientit
0 +
Detajet e punës

Zbatimi i "detajeve të vogla" gjatë punës, lehtëson rezultatin

0 +
Projekte te realizuara

Realizojmë çdo vit me dhjetra projekte me "çelësa në dorë". 

Ne punojme përmes përvojave që na përfshijnë bashkë me klientët tanë klientët RT Minerals

Çdo projekt është një aventurë që ka të garantuar suksesin. Ne bashkepunojmë ngushtësisht me klientin, të bindur që puna do të shndërrohet në një eksperiencë të re dhe te këndshme.

  • PROJEKTIM
  • MONTIM
  • INSTALIM
  • KONFIGURIM
Projekte te Reja
Riparime dhe modifikime
Sistemime te detajeve
RT Minerals lehteson zgjidhjet tuaja