RTM homepage RT Minerals February 6, 2020
SERAPHIM, SOLPLANET, RENAMA energy, BASOGLU
RT MINERALS, PARTNER I FURNIZUESVE ME TE MIRE I MATERIALEVE FOTOVOLTAIKE

RT Minerals ofron sisteme fotovoltaike të cilësisë së lartë për biznese dhe banesa duke përfshire PROJEKTIM, MONTIM, INSTALIM, dhe KONFIGURIM të pajisjeve me garanci shumë vjecare.

Në gjithë Shqipërinë dhe Kosovë.

fotovoltaik
NË NDIHMË TË KLIENTËVE TANË
Shërbimet e kompanisë
Engineer in a white helmet. Man near solar panel.
cati
CILESI E LARTE E MATERIALEVE
REALIZOJME ÇDO PROJEKT QE KENI NE MENDJE

Bashkepunojme ngushtesisht me arkitekte per te realizuar punime sipas kerkesave te tyre specifike.

ORE PUNE / MUAJ
PROJEKTE / VIT
SHITJE ME PAKICE / VIT
NDIHMA NDAJ KLIENTEVE / VIT
PUNIME
CILESORE

Perkushtimi ne detaje, siguron cilesine e deshiruar dhe garancine afatgjate.

GARANCI
SHUMEVJECARE

Impiantet fotovoltaike kane jetegjatesi mbi 25 vjet dhe kosto mirembajtje te paperfillshme.

KURSE
MENJEHERE

Filloni te perfitoni menjehere duke ulur shpenzimin e faturave te energjise drejte zeros.

ASNJE
NEGLIZHENCE

Cdo proces pune quhet i perfunduar kur perfundojne te gjitha detajet.

KLIENTET TANE
SHENIMET E TYRE PER CILESINE E PUNIMEVE